Ehdotus

Täällä voit antaa ehdotuksia ja yleistä palautetta sekä esittää kysymyksiä koko Kanjikaveri-sivustoa koskien.
HUOM! Jos et halua rekisteröityä foorumille, mutta haluat jättää kuitenkin palautetta, kirjaudu sisään tunnuksella "Vierailija" ja salasanalla "kanjikaveri".

Valvoja: Belorfyn

Ehdotus

ViestiKirjoittaja Kiki » 20.12.2013 19:04

Moi. Foorumi on jo nyt hieno, mutta voisiko foorumille ajatella myös yleinen keskustelu-osiota, jotain tämäntyylistä ajattelin,
http://serranonperhekeskustelu.foorumim ... m.php?f=58
noille sivuille saa rekisteröityä käyttäjäksikin, terveisin 41 tunnin päästä virkaansa plaava ryhmämoderaattori. :)
Kiki
 
Viestit: 3
Liittynyt: 06.11.2013 12:28

Re: Ehdotus

ViestiKirjoittaja Silja » 20.12.2013 21:40

Yleiselle keskustelulle on aikaisemminkin ehdotettu omaa aluetta, mutta silloin käyttäjät äänestivät sen puolesta, että foorumi pysyy vain omassa aihepiirissään. Pelkona oli, että keskustelun laatu heikkenee, jos keskusteluja voi avata mistä tahansa yleisistä aiheista.

Toinen juttu on se, että minulla ei ole tällä hetkellä minkäänlaista mahdollisuutta moderoida (odotettavasti paljon viestejä kerääviä) yleisiä keskusteluja. Minun haluni on, että foorumin keskustelu pysyy jatkossakin laadukkaana. Tuollainen yleinen keskustelu on kokemuksen perusteella omiaan kerämään onelinereitä ja ns. sisällöttömiä viestejä (pelkkiä hymiöitä tai yksittaisia lausahduksia, jotka eivät vie keskustelua eteenpäin).

Yleisistä aiheista voi siis keskustella jatkossakin muilla keskustelupalstoilla, Kanjikaveri pysyy japani- ja korea-aiheissa.
Avatar
Silja
Ylläpitäjä
 
Viestit: 896
Liittynyt: 13.08.2006 20:39
Paikkakunta: 札幌市/Sapporo


Paluu Palaute Kanjikaveri-sivuista

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron