Sivu 1/1

Palaute-foorumille ei voi toistaiseksi kirjoittaa

ViestiLähetetty: 17.09.2008 21:24
Kirjoittaja Silja
Jouduin pistamaan palautefoorumin kiinni hirvittavan spammimaaran takia (itse asiassa kokonaan sulkeminen oli vahinko, tarkoitus oli poistaa vain vieraiden kirjoitusoikeus, mutta laitoin vaaran asetuksen ja nyt se on sitten kiinni kokonaan...). Palailen asiaan lautantaina kun tulen kotiin taalta Norjasta.

ViestiLähetetty: 17.09.2008 23:01
Kirjoittaja alantin
Ihan hyvä idea..
Ajatuksena se, että kuka vain voi rekisteröitymättä esittää kysymyksiä kieleen liittyen ja antaa palautetta, on ihan hyvä mutta näyttää tuovan mukanaan pieniä käytännön ongelmia..
En taida olla ainoa, joka alkaa kyllästyä ainaisiin porno-posteihin.. >.<

Ei varmaan kannata avata rekisteröitymättömille ennen kuin jokin bottien siivilöintikikka on implementoitu..

ViestiLähetetty: 18.09.2008 15:09
Kirjoittaja Silja
alantin kirjoitti:Ei varmaan kannata avata rekisteröitymättömille ennen kuin jokin bottien siivilöintikikka on implementoitu..
Kun ei oikein näihin 2.x-version foorumeihin ole sellaista estoa, joka toimisi kunnolla. Täytyis päivittää 3-versioon, mutta ongelma onkin se, etten taida osata. (Mikä ei ole ihme, kun olen sellanen tyhjäpää, että Tukholmakin sijaitsee nykyään Norjassa... Tosin puolustuksena se, että tulin tänne tosiaan eilen Oslosta, mutta silti.) Täytyy siis paneutua tähän aiheeseen tarkemmin lauantaina. Ja jos ei muuta niin palkata joku päivittämään foorumi uudempaan versioon.

Ja nyt rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa palaute-foorumille. Eilen oli niin kämänen telkkarin kautta käytettävä netti, etten jaksanut oikein 160 spämmiviestin poiston jälkeen noihin asetuksiin tarkemmin panautua.

ViestiLähetetty: 18.09.2008 16:29
Kirjoittaja Katka
Hyvä juttu
Sen nyt vielä kesti, kun oli aina muutama niitä viestejä, mutta se monen sivun juttu meni jo vähän yli..