Sivu 1/1

Avatarit ja allekirjoitukset - ohjeita

ViestiLähetetty: 28.08.2006 21:07
Kirjoittaja Silja
Avatarit eli käyttäjäkuvat
- Avatarien maksimi koko on 100x100 pikseliä ja 6 kB.
- Avatareja ei voi ladata sivustolla vaan ne on linkitettävä ulkoisesta lähteestä. Älä kuitenkaan suoralinkitä avatariasi jonkun toisen sivuilta, vaan lataa se jonnekin netin ilmaisiin kuva-albumeihin, kuten PhotoBucketiin tai Imageshackiin.
- Ethän käytä liikkuvia avatareja. Liikkuvat avatarit pidentävät sivujen latausaikaa ja häiritsevät lukemista.
- Avatar-kuva ei saa olla sivuston yleisten sääntöjen vastainen eli ei laittomuuksia tai muita käyttäjiä loukkaavia kuvia.

Allekirjoitukset
- Allekirjoitukset voivat koostua korkeintaan 300:sta merkistä.
- Ethän tee itsellesi allekirjoitusta, joka on pidempi kuin 5 riviä tavallisella fontilla tai 8 riviä pienennetyllä fontilla. Tätä pidemmät allekirjoitukset vaikeuttavat keskusteluiden selaamista ja lukemista. Ethän käytä allekirjoituksessasi myöskään suurennettua fonttikokoa tai värejä.
- Allekirjoituksissa ei saa käyttää minkäälaisia kuvia, sillä ne hidastavat sivun latautumista, vaikeuttavat sivujen selailua ja vievät huomion pois itse tekstistä.
- Allekirjoituksen tekstisisältöä koskevat samat säännöt kuin koko foorumiakin. Ei siis mitään laittomuuksia tai muita käyttäjiä loukkaavia tekstejä allekirjoituksiin. Sama koskee allekirjoituksiin laitettavien linkkien sisältöä.