Sivu 1/1

Visuaaleista

ViestiLähetetty: 27.10.2008 17:37
Kirjoittaja hyperconjugated
He hei! Mulla on kanjikaverissa tekstiruutu vasemmassa laidassa kun taas korea osiossa laatikko on keskellä ruutua. En oo mikään graafikko tai sellaista, mutta mun mielestä tyylikkäimmän lopputuloksen saisit kun kanjikaveri ja korea osio olisit tyyliltään niin toistensa kopiot kuin mahdollista, mutta eri värisävyissä. Ei tulisi sellaista vaikutelmaa, että jommassa kummassa on vedetty kulmia suoriksi jossain kohdin.

Sun sivut on kummassakin osiossa erittäin miellyttävät ja nopeat käyttää. Kummatkin siis vaan lähes identtisiksi niin näyttää vieläkin paremmalta IMO. Kanjikaverista vois myös poistaa se lippispäisen peikon ja laittaa jotain tyylikkäämpää tilalle (mitäkö tilalle? emmää tiiä =)).

Toivottavasti et pahastu näistä kommenteista ja ymmärrän, että sivut ovat osittain vielä vaiheessa. Kerroinpahan vain jotain mitä itse muuttaisin jos voisin.

edit: niin ja onnea tradenomiksi valmistumisesta! :-)

ViestiLähetetty: 27.10.2008 18:58
Kirjoittaja Silja
Siis, juups. Kanjikaverin leiskan uudistamista olen tässä suunnitellut jo vuoden verran, kun toi nykynen on vähän, no joo, hehhee. Ja kyllä, uudesta leiskasta on tulossa jotain hyvin samantapaista kuin noista korea-sivuista. Itse asiassa pykäsin noi sivut sellaiselle pohjalle, josta piti joskus vuosi sitten tulla Kanjikaverin uusi leiska, mutta ei sitten tullutkaan kun en jaksanut ja ehtinyt ja ja ja... Mutta kun aikaa vaan olis niin tekisin... Huomenna taas töihin Ruotsiin ja seuraava täysin vapaa ilta onkin lauantaina.

P.S. Mulla on keskiviikkona pääsykoe tietojen käsittelyn aikuisopiskelijalinjalle, että se siitä vähäisestäkin vapaa-ajasta, jos tonne pääsen. Ikuinen opiskelija ja silleen.

ViestiLähetetty: 28.10.2008 16:14
Kirjoittaja Katka
Älä ota sitä peikkoa pois, se on söpö!
Musta se kanjikaverin sivu on paljon parempi, kuin se koreasivu. Koreasivu on hirveän tavallisen näköinen ja kanjikaveri taas justiin sellanen, että se jää mieleen.

ViestiLähetetty: 03.11.2008 01:35
Kirjoittaja Lucifix
Katka kirjoitti:Älä ota sitä peikkoa pois, se on söpö!
Musta se kanjikaverin sivu on paljon parempi, kuin se koreasivu. Koreasivu on hirveän tavallisen näköinen ja kanjikaveri taas justiin sellanen, että se jää mieleen.


Melkein samaa mieltä. Siljan kommentista jäi tosin se kuva, että tämän tyylinen, ei siis niin että ulkoasu olisi vielä valmis. Että mikäli korea-sivun ulkoasu on vielä keskeneräinen, niin paha sitä vielä ruveta arvostelemaan. Japani-puoli taas on hyvännäköinen, ja itsekin pidän ajatuksesta, että molemmat sivut ovat samannäköiset eri sävyissä.

Onnea vain siljalle valmistumisesta!