Shikoku pyhiinvaellus <- Yllättävän hyvä keino oppia japania

Keskustelua japanin kielestä: kielioppi, sanasto, kanjit ja kaikki muu kieleen liittyvä siis tänne.

Valvoja: Belorfyn

Shikoku pyhiinvaellus <- Yllättävän hyvä keino oppia japania

ViestiKirjoittaja tneva82 » 26.04.2017 08:34

Voipi olla outo vinkki mutta jos joku törmännyt samaan ilmiöön kuin minä että suurissa kaupungeissa keskustelu(pl. ravintola yms tilaukset) tilaisuudet tuntuvat olevan haastavia ja miettii miten päästä treenaamaan japanin keskustelua Shikokun pyhiinvaellus osoittautui todella loistavaksi keinoksi.

Kävelin 2.5 viikkoa tuota maalis-huhtikuussa ja huomasin paikallisten tulevan keskustelemaan todella usein ja lisäksi majapaikoissa kun kohtaat muita pyhiinvaeltajia niin siinä syntyy taas keskustelua. Ja heti kun tajuavat että puhut japania se on kuin pato murtuisi ja saat keskustella niin paljon kuin taitosi antaa myöten.

En ole varmaan ikinä keskustellut japanissa(pl päivät jolloin olen kaverieni kanssa) kuin nyt kävellessäni Shikokussa. Huono puoli toki että jalat kipeänä kun kävelet sen 20-30+ kilometriä päivässä riippuen tahdistasi :D Mutta japanisi kehittyy, näet hienoja maisemia(ja paljon maantietä...) ja koet satoja vuosia vanhaa perinnettä.

Todella hauska kokemus ja tosiaan tuntuu että pääsin japanin kielen keskusteluissa taas yhden tason korkeammalle. Ja sain maistiaisia murteistakin.
tneva82
 
Viestit: 10
Liittynyt: 06.12.2016 19:15

Paluu Japanin kieli - 日本語

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa